Aug
01

Reteta de slabit perfecta: Crap cu varza de Bruxelles

By

Ce reteta mai este slaba in calorii? M-am gandit eu ca ceva cu carne de peste ar fi perfect! Va vorbeam eu acum ceva posturi despre carnea de peste si caloriile sale putine. Asa ca reteta perfecta este crapul cu varza de Bruxelles.

Reteta suna pompos insa este destul de simpla de gatit. Varza de Bruxelles este slaba in calorii si usor de preparat. Trebuie doar fiarta foarte, foarte bine, lasata la scurs la fel de bine.buy cheap viagra pills online

l=”attachment wp-att-181″ href=”http://despreslabit.ro/reteta-de-slabit-perfecta-crap-cu-varza-de-bruxelles.html/325609_medium”>

In ceea ce priveste crapul lucrurile stau la fel de simplu. Trebuie doar sa il puneti pe un gratar, cu putin ulei de masline. Pentru a-i da mai mult gust mancarii va recomand sa puneti pe gratar si un morcov si cateva felii de ardei gras si un ciorchine de rosii cherry.

La final mai puteti aseza peste peste o felie de busuioc. Ca sa fie sic! Pofta buna!


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"