Jul
30

Slabeste cu cidrul de mere

By

Unul din cele mai bune produse pe care le puteti folosi pentru a slabi este otetul din cidru de mere. Beneficiile aduse sanatatii de acest otet din cidru de mere sunt cunoscute de mii de ani; spre exemplu, Hipocrate il folosea ca un tonic pentru  vindecare.

Acest otet din cimbru de mere contine substante nutritive benefice, enzime, fibre si acizi care ajuta la o digestie buna. Pentru imbunatatirea digestiei, poti sa bei un amestec din doua lingurite de otet cu 0,250 litri de apa la fiecare masa.

Secretul succesului pentru otetul din cidru de mere s-ar putea sa stea in fapt

ul ca acesta are efecte destul de puternice asupra reducerii apetitului alimentar putand fi servit ca supliment alimentar intre mese, in locul unei gustari consistente, si reducand simtitor foamea. Chiar si pe parcursul mesei, daca alegi sa servesti o lingurita de otet de mere dupa ce ai incheiat cu primul fel poti descoperi surprins ca nu mai doresti atat de mult sa servesti si felul al doilea sau macar desertul.

De asemenea, puteti folosi otetul din cidru de mere  in salate, pentru ca cidrul de mere ofera mereu rezultate in lupta cu caloriile. Asadar, incercati-l cu incredere!


Categories : plante miraculoase

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"