Jul
22

Ridichea, mereu suprinzatoare

By

Ridichea nu a fost niciodata apreciata la adevarata sa valoare. Este o leguma plina de vitamine, minerale si fier. Este remediul perfect pentru tratarea mai multor boli si, in plus, este ideala pentru a  slabi.

Patria ridichiei este considerat─â Asia Centrala. In China ea se cultiva mai mult de 3000 de ani, iar in Europa a ajuns in sec. al XVI-lea. Primii au inceput s-o utilizeze in retete culinare au fost bucatarii francezi.

In zilele noastre ridichea se utilizeaza mai mult in stare proaspata, in salate, in combinatie cu alte legume si branza proaspata.buy viagra online

toare/243_ridiche/”>

In ceea ce privese calitatile sale terapeutice, radacinile ei contin elemente usor asimilabile ca: saruri minerale de fier, calciu, potasiu, fosfor, magneziu, vitaminele C, B1, B2, B5, acizi organici, fermenti si unele glicozide care dau legumei un gust specific. De asemenea, ridichea este ideala in curele de slabire, deoarece au efect depurativ si creeaza senzatia de satietate.

Asadar, nu o evitati! Ridichea poate fi aliata voastra in lupta cu kilogramele!


Categories : plante miraculoase

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"