Jul
15

Pepenele galben, perfect pentru silueta ta

By

Pepenele galben este un fruct ce a fascinat si inca fascineaza. Gustul sau fin, parfumat si racoritor, pepenele galben este desertul ideal in sezonul estival.

Grecii spuneau despre el ca este “un  mar copt la soare”. Intre timp, numeroase popoare au creat in jurul acestui delicios fruct tot felul de legende. Musulmanii spuneau ca pepenele galben a crescut in Paradis, fiind fructul preferat al lui Allah. In Japonia este considerat drept ofranda si cadou regesc.

Este cu adevarat un fruct fermecat. Este foarte dulce, insa are putine calorii. Se poate spune ca pepenele galben ii „pacaleste” pe unii consumatori, care nu indraznesc sa-l consume, tocmai din cauza gustului sau foarte dul

ce. Insa ar trebui sa stiti ca pepenele galben nu are mai mult de 32 de calorii la 100 de grame. Pe langa acest mare avantaj, pepenele galben are nenumarate proprietati terapeutice, fiind o veritabila comoara pentru organism. Si, nu in ultimul rand, poate fi folosit cu succes in curele de slabire.

Asadar, ce mai asteptati? Luati un pepene galben, lasati-l sa se racoreasca o jumatate de zi si savurati-l fara nicio grija!


Categories : plante miraculoase

Comments

  1. […] In general, fructele au un continut redus de calorii. Spre exemplu ciresele au doar 21 de calorii, pepenele galben doar 32 de calorii iar strugurii au aproximativ 40 de calorii la 100 de grame. Si acestea sunt doar […]

  2. Mara says:

    De cand este pepenele galben bun pentru silueta? sau strugurii…

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"