Jul
09

Dovlecelul te ajuta sa slabesti

By

Dovlecelul este una din legumele cele mai slabe in calorii. Pentru a slabi, dovlecelul este una din cele mai indicate legume datorita numarului mic de calorii. Dovlecelul este una din cele mai revigorante legume, continand cantitati mari de potasiu şi mangan şi poate oferi organismului un aport important de vitamine B si C.

Toate varietatile de dovleac sunt sarace in calorii si glucide. De aceea, eficienta lui terapeutica se bucura de popularitate, ca si preparatele gastronomice. Bogat in fibre de calitate, in potasiu si apa, dar cu resurse modeste d

e sodiu, dovlecelul are proprietati diuretice si se digera foarte usor.

Dovlecelul este indicat pentru regimurile de slabire datorita numarului slab de calorii. Dovlecelul contine doar 18 calorii la o suta de grame. Dovlecelul este delicios daca il prajiti la gratar, fara ulei, Puteti face niste frigarui delicioase, cu ardei, ceapa, rosii si rondele de morcov delicioase!


Categories : plante miraculoase

Comments

  1. eLena says:

    Eu prepar o mancarica grozava : o lingura de ulei de masline, 2-3 catei de ustuori tocati marunt care se adauga la ulei astfel incat sa se activeze mirousl usturoiului, peste se toarna cubuletele de dovelcel si se pune capacul se lasa la foc mic cca 7 min. Apoi se adauga rosiile date pe razatoare si oregano. Se pune capacul se mai lasa cca 5 munute si gata mancarica. Pofta buna.

  2. […] vorbeam acum ceva timp despre beneficiile pe care dovlecelul le aduce dietei.  Are aproximativ 18 calorii si poate fi gatit in variate moduri. Astazi il vom […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"