Jul
04

Carnea de peste, indicata pentru slabit

By

Carnea de peste este cea mai buna pentru diete. Nutritionistii o recomanda pentru ca se digera usor si este bogata in vitamine, fosfor si calciu. De asemenea, carnea de peste este cea mai slaba in calorii.

Mergand pe principiul ca nu orice zboara se mananca, aceste principiu poate fi adaptat si in cazul pestilor. Asadar, nu orice peste se mananca. Carnea de peste ce este mai slaba in calorii este cea de peste dulce si nu oceanic. Nu va recomand heringul, somnul sau scrumbia pentru dieta voastra.

Pa

stravul si salaul sunt din punctul meu de vedere cei mai potriviti pentru a fi consumati in cadrul unei diete. Cu doar 115, respectiv 88 de calorii carnea acestor pesti au cele mai putine calorii. De asemenea, carnea acestora contine si o mare cantitate de fosfor, aminoacizi, iod si multe proteine. Astfel, carnea de peste este satioasa, potolindu-ti foamea imediat.

Consumul regulat de peste protejeaza impotriva aparitiei bolilor cardiovasculare, tulburarilor de vedere si reduce nivelul colesterolului.


Categories : carnea de peste

Comments

  1. […] M-am gandit eu ca ceva cu carne de peste ar fi perfect! Va vorbeam eu acum ceva posturi despre carnea de peste si caloriile sale putine. Asa ca reteta perfecta este crapul cu varza de […]

  2. […] acum ceva posturi despre carnea de peste si beneficiile pe care aceasta le aduce atunci cand vine vorba de slabit. Nutritionistii o […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"