Jun
18

Cirese, multe cirese!

By

A venit vara! Au venit acum si ciresele. Toata iarna am poftit dupa ele si ma multumeam doar cu cateva cirese din Turcia fara gust. Acum le gasim in toate pietele si sunt foarte bune si pentru dieta.

Ciresele sunt poate cele mai iubite fructe insa putini stim ca acest fruct are o multitudine de beneficii. Ca orice fruct are o mare cantitate de antioxidanti fapt ce previne aparitia cancerului. Insa ciresele sunt mai mult decat niste simple fructe. Cireasa are o puternica actiune detoxifianta si depurativa fapt ce o recomanda reumaticilor, persoanelor care sufera de guta sau constipatie, artriticilor, celor cu litiaze renale si biliare. De asemenea, ciresele stimuleaza organismul si au o actiune favorabila asupra imunitatii naturale, avand si o functie de reglare a aparatului digestiv, în special a

fermentatiei intestinale.

Pe langa toate aceste beneficii pe care le aduc ciresele, acestea sunt si slabe in calori. Asadar putem manca fara sa le numaram! Au doar 21 de calorii la 100 de grame, fapt ce le face foarte iubite printre persoanele care urmeaza o dieta slaba in calorii. Sunt satioase, hranitoare, numai bune de consumat atunci cand urmam o dieta.

Ciresele sunt indicate a fi folosite mai ales la inceputul unei diete. Sucul de cirese provoaca eliminarea resturilor alimentare si a toxinelor din organism. Asadar, in momentul in care va hotarati ca este momentul sa tineti o dieta, sucul de cirese nu trebuie sa lipseasca! De asemenea, sucul de cirese mai este indicat si ca remediu impotriva durerilor musculare (pe care le-ati putea avea de la exercitiile fizice propuse de mine).

In concluzie pot spune doar ca ciresele sunt extraordinare. Sunt cele mai bune prietene in cazul in care vrei sa slabesti.


Categories : plante miraculoase

Comments

  1. […] ta nu va avea de suferit. In general, fructele au un continut redus de calorii. Spre exemplu ciresele au doar 21 de calorii, pepenele galben doar 32 de calorii iar strugurii au aproximativ 40 de calorii […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"