Jun
14

Exercitii fizice in parc

By

In parc nu trebuie sa ne limitam doar la a face jogging sau a merge cu rolele sau bicicleta. In parc putem face foarte multe tipuri de exercitii fizice pentru a ne tonifia muschii si pentru a mai arde ceva din calorii.

Si totusi, ce am putea face? Spre exemplu genoflexiuni. Cu siguranta nu le-ati mai facut din scoala generala sau liceu insa acestea sunt foarte indicate pentru tonifierea muschilor de la picioare si coapselor. Astfel, partea de jos a corpului va deveni mai tonifiata si ferma.

Un alt exercitiu pe care il puteti incerca in parc sunt flotarile. Nu este nevoie sa va intindeti pe iarba. Nu, nici vorba! Aveti nevoie doar de o banca. Va asezati in spatele ei, va prindeti cu ambele maini de spatar si faceti doi pasi in spate. Mai apoi faceti doua serii a cate 12-15 flotari.

Dupa seria de flotari revenim la muschii picioarelor. Nu parasim nici banca! Ne asezam in fata ei si punem piciorul drept pe banca, impingandu-ne in calcai. Apoi urcam si celalalt picior. Dupa aceea coboram piciorul stang, impingandu-ne in calcai si il readucem si pe dreptul. Si repetam aceasta miscare de inca 15 ori.

Cam acestea ar fi exercitiile fizice elementare pe care le puteti face in parc. Nu sunt nici grele dar nici usoare. Nu veti face febra musculara daca le urmati insa cu siguranta veti arde ceva calorii!


Categories : exercitii fizice

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"