Jun
13

Sucurile naturale, solutia scaparii de canicula

By

o solutie pentru a trece peste caniculaEste cald. Este o caldura insuportabila. Beau apa plata rece. Nu e de ajuns. Bem Cola. Avem impresia ca ne racoreste insa nu e deloc asa. Ca sa nu mai vorbim cat de rau ne face aceasta bautura. Eu va propun o solutie: sucurile naturale.

Gata cu toate sucurile din oras care ne hranesc iluzia de a ne hidrata. In timpul unei diete ai nevoie si de cat mai multe lichide. Iar eu va propun formula magica; licoarea magica este si hidratanta si sanatoasa.

Un fresh de mere cu ceva morcovi va spun eu ca este delicios. Mai adaugam si cateva cuburi de gheata si ne va racori pentru mult timp! Un astfel de program, in care zilnic bem cateva pahare de suc natural, facut cu mana noastra ofera foarte multe avantaje: pierderea in greutate este mult mai usoara, pentru ca atunci cand bem acel pahar de suc proaspat ne hidtrateaza cat si ne mai taie din pofta de mancare pentru ca este foarte satios. Sa nu mai vorbim de micro-nutrientii ce se “ascund” intr-un astfel de pahar.

Asadar ce ziceti? Ne facem un fresh cu multe cuburi de gheata?


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"