Jun
10

Sfecla Rosie

By

Cand vine vorba despre plante miraculoase si slabe in calorii nu putem trece cu vederea sfecla rosie. Originara din bazinul Mediteranei si din vestul Asiei, sfecla este folosita in alimentatie de peste 2000 de ani si reprezinta un tonic pentru organism.

Sfecla rosie este foarte buna pentru detoxifierea ficatului, tulburari circulatorii sau anemii. O deosebire fata de celelalte plante este faptul ca proprietatile benefice ale sfeclei rosii nu se pierd prin fierbere sau gatire la cuptor. Asadar sfecla rosie poate fi folosita in foarte multe combinatii cand vine vorba de retete culinare slabe in calorii. Ca un detaliu important al acestei plante, sfecla rosie poate fi eficienta si pentru inlaturarea infertilitatii.

In ceea ce priveste dieta, sfecla rosie este recomandata de dieteticieni datorita efectului tonic al acestei plante. Un pahar de sfecla rosie pe zi este chiar indicat.Sfecla rosie este o planta miraculoasa

Chiar daca este dulce, sfecla rosie are doar 43 de calorii la 100 de grame, asadar puteti sa o folositi cu incredere!


Categories : plante miraculoase

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"