Jun
06

Exercitii fizice- batranul jogging

By

Am tot vorbit despre exercitii fizice; fie ca era vorba doar despre niste ponturi pentru a nu intepeni pe scaun sau despre exercitii fizice mai complexe pe care le poti face in cele opt ore de stat la birou sfatul meu a fost clar: nu trebuie sa cedam in lupta cu sedentarismul.

Astazi as vrea sa vorbim despre ce facem dupa ce terminam programul. Nu, nu lenevim! Facem miscare. Si totusi, ce am putea face? Nenumarate variante; totusi sa o luam cu inceputul. Ai putea face jogging.

Probabil ca acesta este cel mai la indemana sport pe care il poti face. Poti alerga prin cartier, in parc sau chiar de la serviciu pana acasa. Nu ai nevoie de vreun echipament soifisticat, ci doar de niste adidasi, pantaloni si un tricou. Nu trebuie nici sa ai o conditie fizica deosebita. Alergi cat poti. Alergi cat vrei.

Totusi, daca ai sa zicem 60 de kilograme si alergi cam o ora, arzi aproximativ 250 de calorii. Poate ca e putin, poate ca e chiar mult. De exemplu, de 250 de calorii ai putea manca aproape 1 kilogram de brocolli! Asadar nu e nici mult, nici putin. Poate fi primul pas in incercarea ta de a da jos kilogramele care te deranjeaza.

Saptamana asta zic eu ca ar trebui sa alergam. Saptamana viitoare trecem la alt nivel!


Categories : exercitii fizice

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"