Jun
03

Desert slab in calorii- Sandvisuri de ciocolata

By

Suna tentant nu? Acesta este un desert slab in calorii care va poate linisti pofta de dulce pe perioada dietei ce o aveti.

De ce aveti nevoie? Pai de un sfert de litru de lapte degresat, 200 de grame de cacao neagra, o lingurita de margarina vegetala cu 0% grasimi, 8 felii de paine intergrala, 100 de grame de fulgi de ciocolata.

Acum ca avem toate ingredientele, sa va spun cum se prepara acest desert delicios. Puneti laptele la foc mic iar in momentul in care incepe sa fiarba adaugati cele 200 de grame de cacao. Amestecati pana cand continutul devine omogen. Mai apoi adaugati margarina pentru a ii da un gust cat mai fin.  In continuare amestecati la foc mic iar la final adaugati si fulgii de ciocolata. Dupa aceea lasati la racit si reveniti cam intr-o ora. Stiu, este greu dar este nevoie si de rabdare!

Dupa o ora luati cele 8 felii de paine integrala, adaugati pe 4 dintre ele continutul pregatit si introduceti-le pentru un minut, doua la sandivich maker. Acum totul este gata!

Daca vreti sa fie si mai gustos mai puteti adauga cateva nuci, dar cu masura, si scortisoara.

Pofta buna!


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"