Jun
01

Broccoli, leguma care nu se depune pe solduri

By

broccoliBroccoli este o leguma ce face parte din aceeasi familie cu varza si conopida. Broccoli detine o multime de flori carnoase verzi, aranjate in manunchiuri asemanatoare crengilor de copaci ce pornesc din tulpini comestibile.

Broccoli este o planta bogata in antioxidanti, fapt ce o face una din legumele cele mai indicate atunci cand vine vorba de preventia aparitiei cancerului. Acesta mai are si un efect detoxifiant si intareste oasele datorita continutului ridicat de calciu si vitamina C.

Cand vine vorba despre calorii, excesul nu mai poate intra in aceeasi propozitie cu broccoli. Aceasta legume este poate cea mai slaba in calorii, avand doar 30 de calorii la 100 de grame. Asadar este indicata a fi consumata in cadrul dietelor pe care le urmati. Sa nu mai zic ca broccoli este foarte satios astfel ca nu vei suferi niciodata de infometare cand vrei sa tii o dieta slaba in calorii. Poti manca in cantitati foarte mari broccoli si nu vei avea niciodata grija energiei.

Sunt sigur ca daca Popey marinarul ar fi sa aleaga acum o leguma care sa ii dea putere, aceea ar fi categoric broccoli!


Comments

  1. […] dintre cele mai sanatoase legume, conopida nu trebuie sa lipsesca din alimentatia noastra fie ca tinem sau nu dieta.  Este un izvor de […]

  2. […] verde Shrek: stoarceti 2 mere mici, un buchetel de broccoli, un castravete de aproximativ 5 cm, si o bucata de telina sau de chimen dulce/fenicul. Aruncati […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"