May
30

Exercitii fizice la birou, partea a doua

By

Acum ceva articole am inceput sa va vorbesc despre exercitiile fizice pe care le puteti face la birou, cand pentru ore bune stam aproape nemiscati. Daca atunci va spuneam cateva tipsuri elementare in legatura cu exercitiile la birou, astazi intram deja in paine! Gata cu lenevitul, trecem la lucruri serioase!

Pentru astazi va propun cateva exercitii fizice care nu necesita ridicarea de pe scaun. Toate avem dupa cateva ore mainile inclestate, spatele intepenit si picioarele ni se par foarte grele. Trebuie sa facem ceva, nu putem sa ramanem in aceeasi situatie! Iata ce va propun eu…

Pentru inclestarea mainilor va propun un exercitiu destul de simplu. Lasati tastatura pentru cateva minute. Uitati-va pe geam, incercati sa nu va mai ganditi la problemele de la serviciu. Daca ati facut deja asta atunci luati cate o mana, intindeti-o cat puteti, iar cu cealalta trageti-va in spate degetele. Pare un lucru banal insa este de efect!

Daca mainile ni le-am relaxat atunci haideti sa vedem ce putem face cu spatele… Mereu ne plangem de durere de spate iar statul drept pentru cateva momente deja nu ne mai ajuta. Iar varianta de a dormi pe un lemn categoric nu mai intra in discutie! Eu va propun sa faceti urmatorul lucru; luati o sticla de 2 litri plina cu apa sau orice alt lichid. Stati dreapta si ridicati sticla deasupra capului cu ambele maini. Apoi indreptati-va spre fata si mainile incercati sa le duceti cat mai in spate. Faceti la fel si invers timp de 2-3 minute, cu miscari largi. Va recomand sa faceti acest lucru cam din doua in doua ore. O sa vedeti ca la sfarsitul programului de lucru o sa va simtiti mult mai fresh!

Pentru picioarele grele va recomand un alt exercitiu eficient! Incercati sa va intindeti picioarele cat puteti  la acelasi nivel cu bazinul si mai apoi faceti cateva miscari ciclice. Cand de la stanga la dreapta, cand invers; de sus in joss i invers. Cat de des puteti. Si dup ace veti termina lucrul, seara o sa aveti chef si de un jogging! Garantat!

Sper ca v-au fost de folos sfaturile mele. Daca mai aveti idee si de alte exercitii fizice nu ezitati sa lasati un comentariu. Impartasiti-le cu noi! Cu totii vrem ca cele 8 ore de serviciu sa nu se transfore intr-o cura de sedentarism! Vrem sa avem o dieta sanatoasa si un corp de invidiat!


Categories : exercitii fizice

Leave a Reply

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"