May
22

Exercitii fizice la birou – detaliile care conteaza

By

Acesta vreau sa fie primul post dintr-o serie cat mai lunga in care va voi prezenta diverse exercitii fizice pe care le puteti face la birou.

Timp de cel putin 8 ore stam la birou pe un scaun incomod, cam in aceeasi pozitie. Seara, cand ne ridicam sa plecam ne simtim sliiti de orice putere. Nu mai avem energie si chef sa mai facem altceva decat sa ajungem acasa sa facem o baie fierbinte sa mancam si intr-un tarziu sa adormim.

Sedentarismul cauzat de locul de munca este una din principalele cauze ale ingrasarii. Nu mai avem grija de noi, mancam ce apucam (foarte rar mancare gatita) si de cele mai multe ori nu mai facem niciun exercitiu fizic. De aceea m-am gandit sa va dau cateva sfaturi pentru a avea o viata cat mai sanatoasa.

Exista anumite lucruri marunte dar de efe

ct pe care le putem face intr-o zi la birou. In primul rand am putea renunta la lift. Chiar daca lucrezi la etajul 8, mersul pe scari te ajuta sa te dezmortesti dupa un somn bun si in plus iti da energie pentru toata ziua. Daca esti o persoana care trebuie sa vorbeasca toata ziua la telefon atunci misca-te prin camera. Nu sta pe scaun! Vorbesti la mobil, deci te poti plimba prin camera sa te dezmortesti. Vreau sa va dau un alt sfat marunt dar care conteaza; uitati-va ceva important, indispensabil in masina. Lasati-va telefonul, agenda si astfel veti mai face un drum (pe scari) pana la masina.

Desi acestea sfaturi poate vi se par prea neinsemnate, eu va spun ca fac diferenta! Aceste exercitii fizice te ajuta atat pentru a te detensiona cat mai ales pentru a-ti pastra silueta.


Categories : exercitii fizice

Comments

  1. […] ceva articole am inceput sa va vorbesc despre exercitiile fizice pe care le puteti face la birou, cand pentru ore bune stam aproape nemiscati. Daca atunci va […]

  2. […] factorii ce duc la ingrasare. Pe langa celelalte boli ale secolului XXI ce duc la ingrasare precum sedentarismul si stresul reprezinta un factor ce trebuie luat in […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"